ENTER.Sake is een boutique sake-collectie samengesteld door de volledig opgeleide sake-sommelier Richie Hawtin. Richie heeft de wereld van sake twintig jaar lang verkend tijdens zijn vele reizen naar Japan als een van 's werelds toonaangevende artiesten op het gebied van elektronische muziek.
Verkozen tot beste Umeshu van Japan. Umeshu wordt gemaakt van de ume vrucht, een onrijpe pruim uit Japan. Het is een likeur die een mooie balans heeft tussen zoet en zuur door de natuurlijke zuren die in de ume vrucht zitten.
Deze toegankelijke lichte sake heeft het karakter van een uitgebalanceerde junmai ginjo met een laag alcohol percentage van 12%. Veel fruit aroma's, licht mondgevoel met ronde pruimaccenten. Mooie droge, en een bijna vineuze saké.
Prijswinnende 18 jaar gerijpte saké. Goudkleurig en barstensvol umami. Bij het brouwen van deze saké is gekeken naar hoe het er bij de topproducenten uit Champagne aan toe gaat. Dit hebben zij gedaan om bittere tonen uit de saké te houden.