Snel kiezen
Zoek op smaakprofiel
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op dranksoort
Zoek op land

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|
1

Kikusui Junmai Ginjo 300ML

Dit is een lichte en fijne droge premium sake met de geur van verse meloen en banaan, gevolgd door een medium body met verfrissende mandarijnachtige boventonen. Door precies de juiste  body en het fijne droge karakter krijgt elk gerecht een boost.

2

Choryo sawasawa junmai sparkling

Een grof gefilterde junmai nigori sparkling saké. De fijne mouse is verkregen door tweede vergisting op fles. Meloen, grapefruit, en veel tropisch fruit, verder mooie lichte aroma's van de rijst.

Flesinhoud: 250 ml

3

Enter Sake Silver Junmai Ginjo 720ml

ENTER.Sake is een boutique sake-collectie samengesteld door de volledig opgeleide sake-sommelier Richie Hawtin. Richie heeft de wereld van sake twintig jaar lang verkend tijdens zijn vele reizen naar Japan als een van 's werelds toonaangevende artiesten op het gebied van elektronische muziek.

4

Kiku-Masamune - Junmai Taru Sake (720ml)

Deze Taruzake Junmai is gemaakt in een droge Junmai-stijl waarbij er veel van de rijstkorrel gebruikt wordt. Het resultaat is een hartige stijl die gerijpt is op cederhouten vaten. Na de rijping op cederhout wordt de saké gebotteld in een bolvormige fles, een tokkuri genaamd.

5

Shichiken Junmai Sparkling 360ML

Elegante droge sparkling saké. Deze sake is licht troebel, met een fijn depot van rijst, en laag alcoholpercentage van 11%. De bubbel is fijn, en verkregen door tweede fermentatie op fles.

6

Ippongi Umeshu Ginkobai Okuechizen

Een rijke, soepele en uigebalanceerde umeshu met fijne eetlustopwekkende zuren. Deze umeshu heeft een romige structuur en tonen van groene appel, japanse pruim en wat citrus. Perfect als aperitief of bij gerechten met teriyaki of gegrilde vis.

7

Kozaemon Junmai Ginjo Bizen Omachi Namazake 720ML

Gelimiteerde 'nama' saké van Kozaemon. Saké ondergaat normaal gesproken twee keer een pasteurisatie maar er is ook saké die één of helemaal geen pastuerisatie ondergaat. Als er geen pasteuriatie heeft plaatsgevonden spreken we van een nama saké.

Even geduld a.u.b.