Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Snel kiezen

Marius Jouw Wijnvriend Den Haag

Net buiten het centrum van Den Haag ligt in het Zeeheldenkwartier de Piet Heinstraat. In de jaren tachtig kreeg de winkelstraat zijn prachtige oude glorie terug en heeft de ambiance van historisch Den Haag. Een ware ontdekking met een verrassende verscheidenheid aan winkels, van delicatessen- tot designzaken. Eén van die speciaalzaken is Marius Jouw WIjnvriend. De moderne uitstraling van de winkel wordt weerspiegeld in het assortiment, waar de wijnliefhebber een brede selectie vindt in oude- en nieuwe wereldwijnen, van bekende namen tot trouvailles en rijzende sterren. Alle wijnen komen uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer.

Het proeflokaal

Als Jouw Wijnvriend wil Marius iedere klant op een leuke en laagdrempelige manier voorzien van een passend wijnadvies. Alle collega's zijn uitstekend opgeleid en beschikken daarmee over een uitgebreide wijnkennis, die ze graag delen. In 2018 werd de winkel verbouwd, waarbij een ruim proflokaal met keuken werd gemaakt. Regelmatig worden hier openbare proeverijen georganiseerd, waar wijnmakers van over de hele wereld worden ontvangen. Vaak wordt daarbij samengewerkt met locale restaurants. Wilt u een proeverij organiseren met een privégezelschap, dan bent u daarvoor bij Marius aan het juiste adres. Hoe leuk is het om aansluitend een wijndiner te beleven, met een privékok en sommelier? In het proeflokaal kunnen we groepen tot 40 personen herbergen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit desgewenst op een eigen (geschikte) locatie te organiseren.

Horeca

Veel horeca-ondernemers in Den Haag en omstreken hebben sinds de start in 2005 met tevredenheid gebruikgemaakt van de uitgebreide service die Marius Jouw Wijnvriend biedt. Niet alleen kan er uitgebreid worden geproefd om tot een passende wijnselectie te komen; ook het maken van wijnkaartentrainen van personeel en bieden van wijn- en spijsadviezen behoort tot Marius' horecaservice. Dat wordt bovendien gecombineerd met een snelle, flexibele levering én het gemak van online bestellen via een gepersonaliseerde account.Contactformulier

Even geduld a.u.b.