Delen:
Snel kiezen
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op dranksoort
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Jubileumproeverij 15 jarig bestaan!

Jubileumproeverij 15 jarig bestaan!

Datum/tijd
op 3-11-2019 van 12:00 uur tot 17:00 uur
Locatie
Zuiderstrandtheater - Den Haag

Het begon allemaal met een twintiger die vanuit zijn achterbak gekoelde Côtes de Provence rosé verkocht aan dorstige Wassenaarse klanten. In de vijftien jaar die volgden is Marius Jouw Wijnvriend uitgegroeid tot een serieuze wijnhandel en -importeur die met een team van wijnspecialisten de regio Haaglanden (en de rest van Nederland) voorziet van kwaliteitswijnen van over de hele wereld! Dat is best iets om trots op te zijn, al zeggen we het zelf.

Op zondag 3 november vieren we met jullie ons 15-jarig bestaan in stijl: met 150 te proeven wijnen binnen 15 thema's. Uiteraard staan de vaste waarden binnen ons assortiment op de proeftafel, maar ook veel exclusieve topwijnen en er is zelfs een verticale proeverij! Diverse wijnmakers zullen aanwezig zijn om hun wijnen te presenteren. Reeds bevestigd: Le Clos du Caillou (Rhône) en Tenuta Olim Bauda (Piëmonte). Houd voor toevoegingen deze website in de gaten.

Wil je tussen het proeven door wat leren over wijn? Schrijf je dan in voor één van de 2 flitscursussen! In 30 minuten maak je kennis met de SDEN methode en leer je de basics van wijn(proeven). Alleen toegankelijk wanneer je ook bent ingeschreven voor de Jubileumproeverij!

Dit alles wordt omlijst door vrolijke muziek, heerlijke hapjes en de feestelijke atmosfeer van het Zuiderstrandtheater. Een niet te missen wijnfeest!

Bij een bestelling voor €150 of meer na afloop van de proeverij wordt het entreebedrag in mindering gebracht op je factuur.

Prijs per persoon: € 15,00


Inschrijven


Uw gegevens


Selecteer de nieuwsbrief die u wenst te ontvangen


Betaalwijze

Even geduld a.u.b.