Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Snel kiezen

Wijnproeverij
bij Marius vanaf €25,- p.p.

Wij organiseren in onze wijnwinkels in Den Haag en Wassenaar leuke en leerzame wijnproeverijen voor diverse gelegenheden. Of u nu een bedrijfsuitje heeft of met vrienden een gezellige activiteit wilt beleven – de proeverijen zijn geschikt voor ieder gezelschap. Heeft u een eigen locatie? Dan komen we graag naar u toe.

Daarnaast verzorgen wij gecertificeerde wijncursussen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De wijnproeverij met wijnquiz

Een speelse wijnproeverij, waarbij zes wijnen worden geproefd aan de hand van quizvragen. Perfect voor vriendengroepen of informele teamuitjes. Degene met de meeste kennis wint een fles wijn! Ben jij je wijnvrienden te slim af?

Minimale grootte van de groep is 10 personen.
Prijs vanaf €25 p.p. Tijdsduur: 2 uur.

De wijnproeverij

Een gezellige en leerzame wijnproeverij, waarbij je acht verschillende wijnen proeft, begeleid door één van onze wijnspecialisten. Mogelijke thema’s zijn bijvoorbeeld ‘oude- VS nieuwe wereld’ of ‘onbekende druivenrassen’. De invulling gaat in overleg dus laat ons gerust je eigen ideeën of voorkeuren weten.

Minimale grootte van de groep is 10 personen.
Prijs vanaf €32,50 p.p. Tijdsduur: 2 uur.

Wijn en spijs proeverij

Een smaakvolle wijnproeverij waarbij de nadruk ligt op het combineren van wijn en spijs. Welke invloed heeft het eten van zoet, zuur, zout, bitter of umami op de smaak van een wijn (en omgekeerd)? Er worden diverse combinaties van wijn en eten geproefd, waarbij duidelijk wordt wat werkt en wat niet.

Minimale grootte van de groep is 10 personen.
Prijs vanaf €37,50 p.p. Tijdsduur: 2
½ uur.

Wijn en spijs diner & proeverij

In ons sfeervolle en exclusieve proeflokaal in Den Haag organiseren we gastronomische avonden met een wijnproeverij gevolgd door een fraai diner. Er is een keuze tussen drie of vier gangen, waarbij uiteraard passende wijnen worden geschonken. Een avond om niet te vergeten!

De maximale capaciteit is 40 personen.
Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Over Marius Jouw Wijnvriend

Het begon allemaal in 2004 met een twintiger die vanuit zijn achterbak gekoelde Côtes de Provence rosé verkocht aan dorstige Wassenaarse klanten. In de jaren die volgden is Marius Jouw Wijnvriend uitgegroeid tot een serieuze wijnhandel en -importeur die zowel particulieren als horeca in de regio Haaglanden (en de rest van Nederland) voorziet van kwaliteitswijnen van over de hele wereld

Het prijswinnende assortiment van Marius Jouw Wijnvriend is te vinden op jouwwijnvriend.nl en in de twee sfeervolle winkels in Den Haag en Wassenaar. Met meer dan 600 verschillende wijnen in alle denkbare stijlen en prijsklassen is er voor iedereen wat te kiezen. Kom je er zelf niet uit? Het team van goed opgeleide wijnspecialisten adviseert je graag. Ook voor leuke wijnproeverijen, cursussen en besloten wijndiners ben je welkom bij Marius Jouw Wijnvriend!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.