Delen:
Snel kiezen
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op dranksoort
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent

Wijnwinkel Wassenaar

In het knusse centrum van Wassenaar ligt de moderne wijnwinkel van Marius Jouw Wijnvriend. Een ware ontdekking in de van Hogendorpstraat met een verrassende verscheidenheid aan winkels, van delicatessen- tot interieurzaken. De prachtig ingerichte winkel ademt al bij binnenkomst de sfeer van een echte wijnwinkel uit waar de liefhebber een prachtig assortiment van wijnen uit Europa en daarbuiten kan aantreffen.

In 2005 opende vinoloog Marius Van der Vliet de deuren van zijn eerst winkel in de Piet Heinstraat in Den Haag. Hiervoor had deze vakkenner jarenlange ervaring in horecazaken en verdiepte hij zich steeds meer in de wondere wijnwereld. Hij ging aan de slag bij een wijnhandel, tot de tijd rijp was om zijn eigen kennis door te geven. Ondertussen is hij al ruim tien jaar eigen ondernemer en sinds november 2012 heeft hij de mooie winkel in de van Hogendorpstraat erbij. Hij organiseert ook gezellige wijnproeverijen en cursussen voor de liefhebbers in beide winkels. Samen met een wijnadviseur en sommelier word je ontvangen tussen een heuse collectie wijnflessen en worden je de belangrijkste eigenschappen van diverse wijnen verteld. Alle wijnen komen uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer.

Door deze zorgvuldige selectie te blijven handhaven is Marius, Jouw Wijnvriend voor de vierde keer op rij bekroond met de eerste plaats van de Wijnalmanak. Een belangrijke referentie voor betaalbare kwaliteitswijnen in Nederland.

Neem contact op met JOUW WIJNVRIEND in Wassenaar

Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.