Delen:
Snel kiezen
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op dranksoort
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent

Wijnwinkel Den Haag

Klant van Marius, Jouw Wijnvriend: “Ik kom graag in de winkel bij Marius. Waarom zou ik in de supermarkt wijn kopen als Marius een heel assortiment wijnen tussen de € 5,- en € 8,- heeft staan? Dat ben ik in de supermarkt ook kwijt en dan weet ik nog niks, terwijl Marius me altijd precies weet te vertellen hoe een wijn smaakt.” Eind 2017 is de winkel aan de Piet Heinstraat flink uitgebreid, waarbij een apart proeflokaal is gemaakt. Hier worden met regelmaat openbare wijnproeverijen georganiseerd. Wil je graag met een groep vrienden of collega's een besloten wijnproeverij organiseren, dan kan dat uiteraard ook!

Vinoloog Marius van der Vliet

In 2005 opende vinoloog Marius Van der Vliet de deuren van zijn wijnwinkel in de Piet Heinstraat in Den Haag. Marius is niet alleen deskundig op het gebied van wijnen en champagnes, hij is net als zijn klanten een echte liefhebber. Daarom is het zo leuk om even binnen te lopen in de winkel voor een praatje of een advies. Neem vooral je eigen recept mee! Het team van Marius, Jouw Wijnvriend vertelt je welke wijn daarbij past.

Eigen import van kwaliteitswijnen

Alle wijnen komen uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer. De zorgvuldige selectie van wijnen is beloond met vier jaar op rij de eerste plaats in de Wijnalmanak, een belangrijke referentie voor betaalbare kwaliteitswijnen in Nederland. Daarnaast levert Marius, Jouw Wijnvriend aan restaurants in Den Haag en omgeving, zoals Catch by Simonis, Waterproef, Spijs en South of Houston.

Wijnwinkel Wassenaar

Ondertussen is Marius ruim tien jaar vinoloog-ondernemer. In november 2012 heeft hij zijn tweede wijnwinkel in de van Hogendorpstraat in Wassenaar geopend. In de mooi ingerichte en overzichtelijke wijnwinkel zijn klanten altijd welkom voor wijn en wijnadvies. Hier vinden de liefhebbers een prachtig assortiment van wijnen uit Europa en daarbuiten. Ook kunnen zij hier deelnemen aan wijnproeverijen.

Service

De winkels zijn doordeweeks open tot 18.00 uur (zondag en maandag gesloten) en op zaterdag tot 17.00 uur. Wil je de wijn direct kunnen drinken? Bel ons even, dan leggen wij je favoriete wijn alvast in de klimaatkast. Er liggen sowieso altijd meerdere wijnen klaar op perfecte drinktemperatuur. Het team van Marius, Jouw Wijnvriend staat garant voor deskundig wijnadvies. Wij zijn allemaal opgeleid tot vinoloog of sommelier. Met onze partyservice kun je gratis glazen en koelers lenen, en de onaangebroken flessen breng je na afloop gewoon weer terug.

Wijnadvies

Neem je recept of menu mee naar de winkel, of vertel ons waarvoor je een wijn zoekt. Wij hebben altijd een lekker en eerlijk wijnadvies op maat. Bij Marius, Jouw Wijnvriend zijn we allemaal liefhebbers met echt verstand van wijn!

Telefonisch bestellen of een vraag? Vandaag bereikbaar van 10:00 t/m 18:00 uur en t/m uur. Tel: 070 3633100 of stuur ons een e-mail.


Medailles en persreferenties

Medailles en persreferenties; welke waarde hebben ze?

Vele door ons gevoerde wijnen vallen regelmatig in de prijzen.

Lees verder

 

Even geduld a.u.b.