Delen:
Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op druivenras
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
icon

Hoge korting op een schitterende rueda sauvignon!

Castelo de Medina besloot de wijnkelder op te ruimen voor de nieuwe oogstperiode en bood ons de laatste dozen Sauvignon Seleccionada 2015 aan, met hoge korting! We sloegen meteen toe, want de kwaliteit is grandioos. De toonaangevende Spaanse koopgids Peñin 2017 beoordeelt deze wijn zelfs als beste rueda sauvignon! Vergelijkbaar met topkwaliteit uit Nieuw-Zeeland: expressief, verfijnd en verfrissend van smaak.

De ideale droge witte zomerwijn voor slechts € 7,95 per fles! Profiteer nu van maar liefst 30% korting en bestel snel – zolang de voorraad strekt.

Beste rueda sauvignon in Spaanse koopgids Peñin

1

Castelo de Medina Rueda Vendimia Seleccionada Sauvignon Blanc 2015

Wijn uit Spanje - Rueda

Fraaie droge witte wijn uit Spanje met het kenmerkende aroma van frisse buxustonen, citrus en fraaie toastaroma's. De smaak is droog en fris. Prima wijn, heerlijk bij zowel gestoofde als gebakken vis.

Van € 11,40 voor

€ 7,95

superieure kwaliteit rueda met de nadruk op kracht en verfijning

gemaakt van het allerbeste deel van de sauvignonoogst

sur lie-rijping geeft verleidelijke smaak en geur

kan gemakkelijk, zoals andere goede sauvignon, een paar jaar verder rijpen


Seleccionada: exclusieve oogst sauvignon

Voor de Vendimia seleccionada kiest wijnmaakster Sara Román uit de oudste wijngaarden de beste sauvignon blancdruiven met extra smaakconcentratie. Na de pluk en gisting in roestvrijstalen tanks volgt een rijping van acht maanden op de gistcellen. Deze langdurige ‘sur-lie’-rijping zorgt voor een ‘vettige’ structuur met heel verleidelijke, toastachtige aroma’s. Dat proef je duidelijk terug in deze zeer fraaie droge witte wijn, omdat de druiven perfect rijp zijn geoogst.

Heerlijk verfrissende rueda om zo te drinken, of bijvoorbeeld te combineren met mooie visgerechten en paella. Tenminste houdbaar tot 2020.

afbeelding
Even geduld a.u.b.